Video nadzor

Došlo je današnje vreme, priznajemo vrlo nesigurno po imovinu i Vašu bezbednost. Nažalost, sve se više ljudu odmeće u lopove, razbojnike i tako dalje. Verovatno je nemaština ono što nadvlada nad psihom čoveka da ne zna šta je ispravno. Kako biste Vi bili sigurni, kao i Vaša imovina, mi smo tu da pomognemo! Mi smo firma koja se bavi ugradnjom i prodajom svih vrsta video nadzora!

Dolaskom u našu firmu, možete se posavetovati sa nekim našim stručnjakom, potpuno besplatno, i reći mu kakva vrsta nadzora Vam je potrebna. Potom, on će Vam pokazati šta mi imamo u ponudi i koliko je to dobro, bilo da je namenjeno za stambeni prostor ili poslovne prostorije.  Zatim, na Vama je da odlučite koju vrstu kamere želite.

Kako biste napravili pravi izbor, morate znati da tri elementa čine analogni sistem za video nadzor:

 1. Rezolucija kamere
 2. Rezolucija i broj snimljenih frejmova
 3. Kvalitet monitora na kome se prikazuje video zapis

Ono što će Vam naš stručnjak objasniti, a jako je važno, jeste da ne napravite grešku koju većina ljudi pravi. Greška je kod monitora, jer svi smatraju da je efikasnije kupiti veći monitor i da će tako biti uočljivija eventualna šteta u Vašem domu, ali to nije tačno. Kako je monitor veći, slika je lošijeg kvaliteta, jer se razvuče preko celog ekrana. S toga, važno je da monitor ne pređe više od 22“ u dijagonali. Naravno, mi u ponudi imamo i veće i manje monitore, po pristupačnim cenama.

Važno je,da znate i da ne mogu sve kamere svuda. Kamera namenjena za spoljašnju upotrebu može i unutra i van, ali kamera za unutrašnje snimanje ne može. Zato što kamera za unutrašnje snimanje nije otporna na vlagu i vrlo brzo će doći do neželjenog kvara.

Ono što nemate potrebu da pitate, jeste za kvalitet video nadzora! U našoj prodavnici se prodaju visokokvalitetni nadzori, tako da nećete imati brigu o tome.

Pored video nadzora, mi u našoj ponudi imamo i interfone, sa kamerom ili bez nje, sigurnosne brave, kao u hotelima i mnoge druge sigurnosne kamere.

Kada ste napravili pravi izbor, što se tiče kupovine, mi smo tu i da Vam pomognemo pri ugradnji.

Na teren, odnosno u Vaš željeni objekat, doći će naš stručnjak i tim tehničara. Proces uvek ide istim redosledom i izgleda ovako:

 • Naš stručnjak će odrediti gde kamera treba da bude postavljena i odrediće najbolji ugao
 • Tehničari će napraviti kanale za kablove
 • Ugradnja kablova
 • Postavljanje elementa
 • Postavljanje monitora
 • Puštanje u rad
 • Testiranje
 • Ostala podešavanja

Ako ste se odlučili na saradnju sa nama, možete nas posetiti na lokaciji: Vojvode Bogdana, broj 34, Zvezdara. Za savete ili prijave kvara, možete pozvati na brojeve telefona:  011/40-00-460,  011/24-18-181 i 011/38-06-074

Tu smo za Vašu sigurnost, Vaš Sceam CCTV corporation