Tepih servis- Boban

O, ne! Glava Vas opet boli zbog prljavih tepiha?! Prašine ima svuda i stalno kijate?  Možda nas niste našli do sada, ali mi smo tu!

Naša firma već dugo godina brine o Vašim tepisima, nameštaju, zavesama i trakastim zavesama.

Dugo godina mi smo tu da rešimo sve Vaše probleme, olakšamo život. Svi mi znamo koliko je teško očistiti nameštaj i oprati tepih. Nije sve ni u pranju, potrebno je dobro ga isušiti, ocediti, a često, u gradu, nema prostora za to. Pogotovu, ukoliko živite u stambenoj zgradi. Komšije se bune radi Vašeg istresanja tepiha, zatim nemate ga gde ocediti, a da ne pričamo o prašini, sa ulice, ide pravo na Vaš, sveže opran, tepih i lepi se. Morate priznati, to je efekat gori od onog pre, mukotrpnog, pranja.

Obratite se nama. Pozovite nas i mi ćemo doći po Vaš tepih ili ga sami donesite. Ono što Vam mi možemo obećati je efekat kao iz salona, tepih će biti potpuno čist, sve resice vraćene na prvobitno mesto, izgledaće najpribližnije izgledu kao kada ste ga tek kupili i uneli u Vaš dom.

Reč je o dubinskom pranju u najmodernijim mašinama i najboljim sredstvima za uklanjanje grinja i svih prljavština.

Tepih prolazi niz procesa. Pre svega, tepih odlazi u mašinu, u kojoj se istresa i najsitnija čestica prašine. Zatim, se nakvasi. Jedan od postupaka, da bi tepih bio blistavo opran, jeste, upravo, kvašenje. Sredstvo za pranje će najbolje delovati ukoliko se tepih nakvasi u najboljoj meri. Potom, pristupa se nanošenju sredstava za pranje. Po nanošenju sredstava za pranje, pristupa se četkanju, sve do mere kad tepih postaje sjajan i blistav, da se na njemu ne primećuje ni najmanja fleka. Zatim se vrši dezinfekcija tepiha, sredstvima namenjenim za dezinfekciju, u cilju suzbijanja svih vrsta grinja i bakterija. Potom, tepih se ispira do mere kada iz njega poteče voda čista kao suza. I na samom kraju, sušenje. Kada izvršimo proveru čistoće i da je tepih blistav, kao šlag na tortu, česljamo tepih, svaku njegovu resu vraćamo na mesto, da bude baš onakav kakav je izašao iz salona.

Takođe, mi dolazimo na Vašu adresu radi dubinskog pranja Vašeg nameštaja. Čistimo ga na licu mesta ili odnosimo kod nas u servis, sve zavisi od količine nameštaja ili od toga šta Vi želite. Uz tepihe i nameštaj, možete nam doneti i Vaše zavese. Sve na jednom mestu, zašto bi ste se mučili, kad kod nas možete naći veliki broj usluga po povoljnim cenama.

Mi smo tu za Vas, već godinama, ukoliko ste se odlučili na saradnju, možete nas kontaktirati na broj: 063/49-15-91,
064/20-29-800, ili nas posetite na adresi: Ustanička 204a, Beograd.

Vaš tepih servis- Boban