Servis klima

Da li Vam je poznata letnja žega? Ah, te vrućine, a klima Vam nije remontovana i spremna za leto. Ventilator ne može dovoljno da rashladi prostoriju i spremi je za lagodan boravak kao što to klima uradi. Ne brinite! Tu smo mi!

Mi smo servis klima „Maxx“ namenjen  remontu i prodaji klima uređaja.

U nedoumici ste gde da kupite klima uređaj, lako je, odlučite se za ono što je najpouzdanije- mi! Mi imamo skoro sve vrste klima uređaja u ponudi, po veoma pristupačnim cenama. Godinama poslovanja uspeli smo da se prilagodimo budžetima svih građana. U ponudi imamo manje, srednje i velike klime, različitih modela i marki, u zavisnoti od prostora koji želite da pokrijete klimom. Naš zaposleni stručnjak će Vam pomoći pri odabiru klime, izračunavši površinu prostorije. Od marki klima, kod nas možete pronaći: Lg, Samsung, Fujichu, Toshiba, Panasonic i mnoge druge.

Takođe, naš servis se bavi popravkom klima uređaja. Mi smo tu da dijagnostikujemo i rešimo sve kvarove i potrudićemo se da poravka iznese što manju svotu novca, kako ne biste bili oštećeni. U popravke spadaju:

  1. Zamena creva
  2. Zamena ventila
  3. Popravka elektronike
  4. Zamena ili popravka trafoa
  5. Izolacija
  6. Zamena ili popravka kompresora
  7. I mnogi drugi sitniji i krupniji kvarovi

Jednom godišnje, bar, bilo bi dobro da se odradi remont klime, koji obuhvata punjenje freonom i dezinfekciju. Naša firma se bazira, posebno, na dezinfekciju, jer je jako bitno da sebe i svoju porodicu zaštitite od mogućih bakterija i virusa koje klima upija. Mi radimo i unutrašnju i spoljašnju dezinfekciju. Pored toga, klime punimo sa više različitih freona. Smatramo da je proleće idealno vreme za ove postpuke, kako bi Vaša klima bila spremna do leta.

Pored ovoga, mi radimo i seldibe klime, iz objekta u objekat ili sa jednog mesta na drugo.

Ako ste kupili novu ili polovnu klimu, a ne znate kako i gde je postaviti, tu smo i za taj posao. Naši stručnjaci će detaljno ispitati prostoriju i odrediti gde je idealno mesto da se klima postavi, da ne bi smetala pri svakodnevnim poslovima ili stvarala neprijatan osećaj, kada se nalazi iznad Vaše stolice. Potom, odredićemo i idealno mesto za spoljašnji deo klime, kako ne bi smetao i kako bi vizuelno lepo izgledao. Kad završimo proveru i odredimo gde ćemo staviti Vašu klimu, mi ćemo je pažljivo postaviti, vodeći računa da ne oštetimo zidnu povrišnu i da klima što bolje bude postavljena. Mi Vam garantujem da ćete biti zadovoljni.

Ukoliko ste se odlučili na saradnju sa nama, možete nas pozvati telefonom, na broj 062/83-00-522, ili nas posetiti na adresi: 2. septembra, broj 34, Beograd.

Radujemo se saradnji sa Vama! Vaš Maxx servis