Selidbe remek dela

selidbe Beograd

Stare knjige, vredne knjige, skulpture, skupe umetničke i keramičke predmete, uramljene fotografije, i sve ostale vrste umetničkih predmeta i skupocena ili retka umetnička remek dela zaslužuju poseban tretman kada je u pitanju njihova selidba. Naša agencija za selidbe nudi ovu izdvojenu uslugu prilikom selidbe, jer mi znamo kako je to biti kolekcionar vrednih predmeta, ili posedovati neko remek delo poznatog umetnika. Ne postoji ništa delikatnije od selidbe dela sa neprocenjivom vrednošću. Ovde se ne radi samo o materijalnoj vrednosti predmeta (iako je ona primarna), reč je o pravoj vrednosti unikatnih predmeta koji nemaju zamenu. Ako Vam je potrebna selidba originalnih remek dela poznatih i priznatih umetnika, ili umetničkih predmeta koji su samo vama vredni, nudimo Vam povoljan, brz i pre svega bezbedan transport istih.
Često se dešava da vlasnici galerija, prostranih antikvarnica ili starih umetničkih predmeta medju kojima se mogu naći retki radovi poznatih autora, moraju da promene svoj poslovni prostor. Možda mislite da bi to bio veliki problem, s obzirom na problematiku preseljenja svih tih predmeta ogromne vrednsoti. Za naš stručni tim ovo ne predstavlja nikakv problem zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu. Obezbedićemo bezbedan transport skupocenih skulptura, keramičkih predmeta, vrednih slika, starih knjiga, duboreza, ikona i dr. Pored vlasnika galerija, antikvarnica I kulturnih centara, kojima je najčešće potrebna ova usluga selidbe, često se dešava i da prilikom selidbe kompletnog stana, strastveni kolekcionari koji poseduju svoje privatne kolekcije zatrebaju ovu uslugu. Ti kolekcionari često dodju u poziciju da nemaju više prostora gde da stave svoje umetničke predmete pa su prinudjeni da pronadju novi prostor. Njima nudimo profesionalnu uslugu bezbedne selidbe svojih remek dela.
Ukoliko se medju stavrima za selidbu nadju remek dela klasičnog vajarstva ili slikarstva, ne brinite, njih ćemo sa posebnom pažnjom upakovati i obezbediti tako da ne dodje do bilo kakavog oštećenja. U našem timu se nalaze posebno obučeni ljudi koji savršeno rukuju osetljivim i lomljivim keramičkim vazama ili lomljivim skulpturama. Ako ste u potrazi za agencijom za selidbe od poverenja, koja će sa najvećom pažnjom preseliti vaša remek dela, obratite se nama. Iza nas su godine iskustva, a naš profesionalni tim sa najvećom pažnjom pristupa pakovanju i transportu ovakvih dragocenosti. Budite sigurni da ste u pravim rukama, jer sa nama neće doći ni do najmanje greske, a sva vaša kolekcionarska dela biće transportovani u besprekornom stanju.