Iznajmljivanje oldtajmera

Imate važnog klijenta ili prijatelja na kog trebate ostaviti dobar utisak, a, priznaćemo, taksi vozila i ne ostavljaju baš neki dobar utisak? Osim što se taksi vozila dugo čekaju, vozila su prilično lošeg stanja i osoblje je, neretko, veoma neljubazno. Da skratite Vaše muke, obratite se nama! Mi smo Servis „Golden Limo“ i specijalizovani smo za izdavanje luksuznih vozila.

Naša firma osnovana je 2003. godine, a nešto kasnije, 2015. godine, unosimo inovacije u firmi i počinjemo da se bavimo iznajmljivanjem limuzina, oldtajmera, motora i novih luksuznih automobila, za sve prilike. 

Prvensvtveno, našu firmu, posćuju naši pevači, koji snimaju spotove. Kako je preskupo kupiti oldtajmera samo za jednu priliku, imate mogućnost doći kod nas i iznajmiti vozilo. Mnogi, poznati, pevači su dolazili u našu firmu i iznajmili vozilo za svoj spot.
Sledeće, što je neretka pojava, jesu dolasci režisera, kako bi za potrebe filma iznajmili neko staro vozilo ili neko novo, luksuzno vozilo.

Ukoliko ste se odlučili i za svečani čin venčanja, to u najvećoj meri biva graciozno, pa tako mlada i mladoženja žele da se voze u nekom luksuznom oldtajmer vozilu ili luksuznom vozilu nove generacije. Kroz godine našeg postojanja brojni mladenci su dolazili kod nas i birali za sebe pogodno vozilo, koje će ih voziti na put gde će se zakleti na večnu ljubav.

Posebno se ova vozila koriste za mature, naročito limuzine. Cela jedna ekipa učenika rado bira da se do restorana ili mesta gde slave svoj svršetak škole, voze upravo limuzinama. Skoro svi mladi, najčešće, se vode logikom da vole da budu viđeni, a kako bi to najluksuznije izgledalo, potrebna je neka luksuzna limuzina.

Već smo pomenuli da je važno da na nekog klijenta ostavite dobar utisak, pa tako, ukoliko on dolazi avionom ili nekim drugim prevozom, najbolji ćete utisak ostaviti ako po njega dođete limuzinom ili nekim luksuznim automobilom.

Proslava rođendana ili punoletstva je jedan od najvažnijih događaja, pogotovu za mlade osobe, kod nas možete upotpuniti Vaš doživljaj iznajmivši neko od naših vozila, po povoljnim cenama.

Naša firma, u ponudi, ima i vozače koji će se potruditi da se osećate kao najveća filmsa zvezda. Uz ceo aranžman, u našim limuzinama ćete imati potpun tretman, počevši od pića, muzike i drugih sitnica, koje će Vas oduševiti.

U našoj ponudi možete pronaći brojne marke oldtajmera, kao što su: Ford Mustang, Mercedes, Rolls Royce, Volkswagen i mnoga druga vozila.

Od novijih vozila, najmodernijih, možete pronaći sledeće marke: Mercedes, Lancia, Corvete i druga vozila.

Ukoliko ste se odlučili na saradnju sa nama, možete nas pozvati na brojeve: 066/ 64-33-333 ili 066/68-33-333.

Radujemo se saradnji sa Vama, Vaš Golden Limo