Dezinsekcija, Eko-Protekt

Dezinsekcija je skup mera kojima se obuhvata suzbijanje ili potpuno uništavanje insekata: mrava, komaraca, muva i drugih.

Insekte je važno uništiti iz ekonomskih i zdravstvenih razloga. Poznati su kao štetočine, jer svojim prisustvom mogu da zaprljaju hranu, ta hrana više nije za upotrebu i odmah dolazi do materijalnog troška. Isto tako, štetni su i po zdravlje, primer su komarci, koji mogu preneti malariju ili krpelji koji mogu preneti lajmsku bolest. Gotovo svi insekti mogu narušiti zdravlje čoveka ili životinja. S toga je bitno, ukoliko se primete, na vreme odreagovati i pozvati službu za dezinsekciju.

Pre no što se pozove služba, neophodno je odrediti broj insekata i o kakvoj sredini se radi. Bilo da je reč o otvorenoj ili zatvorenoj sredini, dezinsekcija se odrađuje svuda.

Postoje mere dezinsekcije, koje nisu baš pouzdane, ali ih možete sami odrediti, to su, uglavnom, primitivne metode, a tiču se postavljanja raznih zamki za insekte ili korišćenje sprejeva, koji, ni malo, nisu dobri za život ljudi i mogu izazvati ozbiljne posledice, ukoliko se udišu.  Zamkama se ne može postići zadovoljavajući efekat, već se samo privremeno suzbija broj insekata. Insekti se velikom brzinom razmnožavaju, tako da je, gotovo nemoguće, u velikoj meri suzbiti njihov broj.

S toga, najbolja varijanta je pozvati službu za dezinsekciju. Tu smo mi! Mi smo nova firma, sa osnovnim delatnostima za deratizaciju, dezinfekciju i dezinsekciju. Naše radno vreme je od 00 do 24 sata, tako da nas možete pozvati u bilo koje vreme, tu smo za Vas! Trudimo se, iz dana u dan, da opravdamo Vaše poverenje, i, takođe, trudimo se da se što bolje usavršimo u ovoj oblasti, jer imamo isti cilj , a cilj nam je da budete bezbrižni, bez brige o insektima i lošim stvarima koje njihovo prisutvo može nanenti.

Koristimo najbolja sredstva, koje je propisao HACCAP standard. Naime, reč je o sredstvima, ekološki, bezbednim po ljude, životinje i životnu sredinu čoveka. Reč je o otrovima, koji utiču samo na insekte, a, pritom, nisu toksični po organizam i respiratorni sistem čoveka ili životinja.

Kontrola, od strane naših stručnjaka, vrši se pre celog postupka i posle postupka. Pre postupka se utvrđuje količina insekata i sredstvo koje će se, prilikom postupka, koristiti. Posle odrađenog postupka, vrši se detaljan pregled uspešnosti dezinsekcije i određuje se da li je potrebno ponoviti i, korisniku naših usluga, saopštavaju se mere prevencije protiv insekata. Naša preporuka je, da na svoju ruku, ne uzimate nikakve vrste insekticida, bez saveta sa nekim stručnjakom.

  • Ukoliko ste odlučili da nam ukažete svoje poverenje, dostupni smo Vam na brojevima: 060/38-88-073, 060/38-88-072  ili putem društvenih mreža.

Čujemo se, Vaš Eko- protekt!