Deratizacija, Eko-Protekt

Deratizacija je skup mera i postupaka kojima se suzbija broj glodara i štetočina, ili se oni u potpunosti uništavaju.

Štetočine kao što su: puhovi, pacovi, kućni miševi su opasna pretnja po zdravlje čoveka, ali mogu načiniti i velike štete na usevima ili ambarima.

Glodari su poznati po tome što prenose razne bolesti, od kojih su najopasnije: trihineloza, bruceloza, tuberkuloza, lepra, tifus, besnilo, itd. Mogu biti i prenosici i drugih zaraznih bolesti, a veliku ulogu imaju i u širenju bolesti.

Prosečan poljski miš je u stanju da, godišnje, pojede od 15 do 25 kilograma žita, što predstavlja ozbiljan problem poljoprivrednicima.

Sve glodare je neophodno što pre suzbiti i uništiti, jer se neverovatnom brzinom razmnožavaju, a što je veći broj glodara, teže se pristupa deratizaciji.

Pre nego sto dođe do širenje legla, moguće je preduzeti i neophodne mere prevencije, one obuhvataju tri najznačajnija postupka:

-Skladišta od čvrstog materijala, drvena skladišta su pogodna za širenje glodara, dok drugi tvrdi materijali mogu suzbiti njihovo razmnožavanje u znatnoj meri.

-Osiguravanje odvoda metalnim rešetkama,  time sprečavate prolaz glodara kroz kanalizacione cevi.

– Pravilno održavanje vodovoda je od primarne važnosti, jer je neophodno da glodar ima vode da bi preživeo.

Mi smo firma zadužena za deratizaciju. Naše ekipe su svakodnevno na terenu i konstantno  se usavršavamo u ovoj delatnosti. Mi smo nova firma i trudimo se da svi naši klijenti, koji zatraže pomoć, radi suzbijanja glodara, dobiju najbolju uslugu.

Stare metode, koje su se koristile za ovu oblast, mi smo zamenili novim ekološkim metodama. Nama je na prvom mesto zdravlje ljudi, Vaše porodice, dece i kućnih ljubimaca, s toga koristimo, isključivo, ekološki, prihvatljiva sredtva. Svi naši preparati su po HACCAP standardu.

Pre celog postupka, neophodno je obaviti razgovor sa klijentom, da bi se utvrdio relativan broj glodara i mogućnost da se otkrije gde su legla. Zatim procena teritorije, da se odrede koja sredstva se koriste.

Vršimo deratizaciju i na zatvorenim i na otvorenim prostorima. 

Posle celog postupka, vrši se ponovni razgovor sa klijentom, jer je moguće, ali retko, da se postupak mora ponoviti, to se najčešće dešava na otvorenim površinama.  Vrši se i provera terena i procena uspešnosti, od strane naših stručnjaka.

Nudimo Vam i sve pogodnosti, kako za pravna, tako i za fizička lica. Dostupni smo svakog dana, od 00 do 24 sata. Dostupni smo i na svim društvenim mrežama. Ukoliko niste korisnik nekih od društvenih mreža, možete nas kontaktirati i na broj telefona: 060/38-88-073, 060/38-88-072 

Spremni smo na svaku vrstu usluga: dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija. Pozovite nas i uverite se u uspešnost naših usluga.

Vaš Eko-protekt