Damast posteljine

Ono bez čega Vaš dom ne možete zamisliti je krevet, ali isto tako, krevet ne možete zamisliti bez odgovarajuće posteljine.

Sve češće niste sigurni kako odabrati posteljinu koja je idealna i za pranje, pritom da bude udobna i kvalitetna. Za sve Vaše nedoumice- mi smo tu!

Kod nas možete pronaći različite vrste posteljina, počevši od različitosti materijala, pa sve do dezena i veličine. U ponudi imamo: pamučne postoljine, satenske posteljine, posteljine od svile i još mnogo vrsta. Ono čime se ponosimo, naše posteljine su od prirodnog materijala i većina njih je antialergijska. Odlikujemo i posteljinama, specijalno izrađenim, koje ne upijaju i ne zadržavaju vlagu, što je idealno, jer se na taj način ne skupljaju grinje i prašina unutar nje. Većina ljudi se odlučuje za sintetičke posteljine. One su napravljene od veštačkog materijala i stvaraju nelagodnosti prilikom spavanja ili popdnevnog odmora. Izazivaju različite iritacije i izazivaju znojenje u velikim merama. S toga, jako je bitno, da posteljina bude od prirodnog materijala, kao što smo gore naveli. Najbolje u našoj ponudi su satenske posteljine, njihova cena je nešto skuplja od ostalih vrsta posteljina, ali su i znatno izdržljivije.  U našoj širokoj ponudi možete pronaći posteljine svih dezena, kako posteljina za decu, tako i onih jednostavnih- jednobojnih.  Ukoliko ste zamislili nešto što u našoj ponudi nemamo- mi ćemo, za Vas, izraditi baš onakvu posteljinu kakvu ste poželeli i zamislili.  Pored dezena i materijala, odlikujemo velikim brojem različitih dimenzija, ali, ukoliko nemamo neku od dimenzija koja Vam je potrebna, napravićemo posteljinu po meri.  U našoj ponudi možete naći i posteljine i jastučnice za bebe. Bebe su osetljive i neophodno je da imaju kvalitetnu podlogu za spavanje, kako bi se sprečilo iritiranje kože ili neke druge pojave koje se mogu izazvati nekvalitetnim posteljinama. U našoj ponudi, osim posteljina, možete pronaći: zavese, bade- mantile, peškire i stoljnjake. Jednom rečju- sve što Vam je potrebno od tekstila za vaš dom ili poklon prilikom nečijeg useljenja. Odlučili ste se da poklonite nešto od naših proizvoda- mi imamo i ukrasne kutije! Naći ćete sve što Vam je potrebno na jednom mestu.

Naš tim se sastoji i od dizajnera, sa kojima se, u bilo koje doba dana, možete posavetovati ako ste neodlučni šta želite. Na našoj zvaničnoj stranici možete pronaći link na koji ćete poslati sliku Vaše sobe ili kreveta i naš dizajner će Vam reći šta bi najbolje pristalo. Svi saveti sa dizajnerom su besplatni.

Širom Srbije snabdevamo radnje našim proizvodima, a ako se desilo da, baš u Vašem gradu, nema prodavnice sa našom robom, možete poručiti i preko interneta ili na broj telefona: 063/17-17-071.

U Beogradu nas možete posetiti na adresama:

  1. Svetogorska 5
  2. Tržni centar- Piramida, Novi Beograd

Vidimo se, Vaš D-art Collection tim.