Архиве категорија: Biznis

Knjigovodstvena agencija

U današnje vreme sve je više preduzetnika, ima i onih manjih i onih većih. Kako biste osigurali Vaše troškove, sprečili neželjene i povećali zaradu, neophodno je da imate dobru saradnju sa nekom knjigovodstvenom agencijom. U narednom poglavlju Vam pričamo o jednoj od najboljih agencija, koja se može pronaći na teritoriji Beograda. Reč je o firmi koja se zove „Best Economy“.

Kjnjigovodstvena agencija Beograd – Best Economy je osnovana 01.06.2005. godine i od tada neprestano radi na usavršavanju svojih usluga i prilagođavanju potrebama klijenata, kojih je svakodnevno sve više.

Ono što ovu firmu izdvaja od ostalih jeste poseban način rada, koji obuhvata prihvatanje potpune odgovornosti za celokupan posao oko vođenja knjiga i svih računskih operacija vezanih za budžet postojeće firme, odnosno klijenta. Firma Vam nudi širok spetktar usluga, koje obuhvataju:

 • Administrativne usluge- reč je o tome da Vam mi obezbeđujemo potrebnu dokumentaciju za otvarnje firme i rešavanje poreza, koji dobijate na prvi mah. Takođe, pored administrativnih usluga Vam nudimo i dostavljanja potrebne papirologije na kućnu adresu. Pored toga, angažovani ljudi odlaze u nadležne institucije, radi prikupljanja dokumentacije.
 • Vođenje glavne knjige- ova delatnost obuhvata više stavki, koje su neophodne za dobro poslovanje svih preduzetnika: evidentiranje svih promena u radu firme, sastavljanje svih računovodstvenih iskaza, kalkulacije, obračun proizvodnje, obračun PDV-a, na osnovu poreskih iskaza.
 • Obračun zarada- ovo je jako važno za sve preduzetnike. Ovo poglavlje obuhvata sve proračune,  odnosno plate Vaših radnika i Vašu zaradu. Zarade obračunavamo samo za one radnike koji su ugovorom vezani za poslodavca. Pored toga, obrčunavamo i naknade za: poslovna putovanja, bolovanje, odmore, slobodne dane, porodiljsko odsustvo, itd.
 • Vođenje pomoćnih knjiga- ovaj segment  je podjednako važan za uspešno vođenje firme, on obuhvata više stavki: vođenje osnovnih sredstava sa obračunom amortizacije, vođenje dinarske i devizne blagajne, vođenje materijalnog knjigovdstva, obračun svih vrsta kamata.
 • Izrada finansijskih izveštaja-  za svakog preduzetnika ovo može biti jako važno, jer je neophodno da se ima uvid u svaki detalj kuda i kako odlazi novac iz buđeta firme.  Radimo redovne i vanredne finansijske izveštaje, svih vrsta, koji su Vam potrebni.
 • Izrada ostalih izveštaja- ukoliko želite da imate uvid u svaki potrešeni novčić ili da Vam je radi kredita potreban izveštaj, mi radimo i to. Ovaj segment obuhvata izradu sledećih izveštaja: izveštaji za potrebe Zavoda za statistiku, izveštaji za Narodnu banku, izveštaji za Poresku upravu, izveštaji za agenciju za zaštitu životne sredine, izveštaji za druge državne institucije.

Sve ovo možete pronaći kod nas, po pristupačnim cenama, zato ne čekajte, dođite na našu adresu i ugovorite poslovanje. Nalazimo se na adresi: Dimitrija Tucovića 99, Beograd. Možete nas i kontaktirati na broj telefona: 011/408-17-13 ili 063/729-7335. Radno vreme firme je od 08 do 16 časova, od ponedeljka do petka.

Radujemo se saradnji, Vaš “Best Economy”

Cene uglja, Beograd

Ugalj je najpopularnije fosilno gorivo, namenjeno ogrevu. Koristi se još od XVI veka, ali u intezivnoj meri od XIX veka.

Cene uglja variraju, od sezone i potražnje, postoje i optimalne cene, koje su prosečne za svako doba godine. U Beogradu, ugalj nije toliko skup, ali zavisi od firme do firme. Mi smo firma „Beoiskra“, koja poseduje stovarište i imamo najpovoljnije cene u gradu. Sada ćemo reći reč- dve o našem poslovanju i cenama koje možete pronaći kod nas.

Cene uglja, još, zavise i od grupe kojoj pripadaju. Najjeftiniji su ligniti, odnosno drveni ugalj, kog ima najviše na našim prostorima. Posle lignita, tu je mrki ugalj, kog ima nešto manje, pa je i cena nešto viša, ali uprkos ceni, on je i najprodavaniji ugalj na teritoriji Srbije. Najskuplji ugalj jeste kameni ugalj, kog ima najmanje. Kameni ugalj se, uglavnom, prodaje za velike industrijske pogone, zbog velike toplote i sporog sagorevanja. U našoj ponudi se izdvaja:

 1. Ugalj „Banovići“- ovaj ugalj jedan je od najprodavanijih, zbog svog kvaliteta. Prosečna cena ovog uglja je oko 14.000 dinara. Idealan je za velike kotlarnice, zbog sporog sagorevanja, ali i velike toplote koju ispušta.
 2. Ugalj „Breza“- on se proizvodi i u sitnoj i u krupnoj granulaciji. Preporučuje se za peći čije su rešetke retke. Cena ovog uglja doseže visinu od 17.000 dinara.
 3. Ugalj „Đurđevak“- spada u tip mrkog uglja, proizvodi se u krupnoj i sitnoj granulaciji. Pogodan je za veće peći, zbog većih komada. Cena ovog uglja iznosi 15.500 dinara.
 4. Ugalj „Jasenovac“- koristi se, uglavnom, na teritoriji Braničeva, blizu mesta gde se vrše iskopine. Najčešći je u svojoj krupnoj granulaciji, a njegova cena iznosi 12.500 dinara.
 5. Ugalj „Kolubara“-  spada u jeftinije opcije, ali i kvalitet je dobar. Po ceni od 7.500 dinara dobijate kvalitetan ugalj, koji je dobar za samostalne pećnice, ali i za veće sisteme grejanja. 
 6. Ugalj „Kostolac“- on spada u grupu lignita, odnosno drvenog uglja. Koristi se, najčešće, za peći na čvrsto gorivo. Njegova cena iznosi 8.500 dinara.
 7. Ugalj „Kovin“- ugalj se vadi iz vode, u krupnim granulacijama, dobar je za peći jer ne ostavlja previše šljake. Njegova cena je oko 9.000 dinara.
 8. Ugalj „Kreka“- spada u lignite, sa jakom kaloričnošću. Njegova cena varira oko 11.500 dinara.
 9. Ugalj „Mezgraja“- njegova granulacija je jako krupna, nekad se mogu pronaći i ostaci kamena. Preporučujemo ga za centralno grejanje, po ceni od 13.500 dinara.

Pored navedenih vrsta, kod nas možete pronaći i:

 • Ugalj „Miljevina“- 12.000 dinara
 • Ugalj „Pljevlja“- 12.800 dinara
 • Ugalj „Resavica“- 18.000 dinara
 • Ugalj „Soko“- 15.500 dinara
 • Ugalj „Stanari“- 11.000 dinara
 • Ugalj „Štavalj“- 13.500 dinara
 • Ugalj „Vreoci“- 13.500 dinara

Cene uglja, u toku godine, variraju, navedene cene su prosečne cene. Ukoliko želite detaljnije da se raspitate, možete nas posetiti na adresi: Hercegovačka 80, Zemun. Takođe, možete nas pozvati na broj: 063/70-37-902.

Vaše Stovarište uglja „Beoiskra“, vidimo se!

Ugalj

Bliži se, polako, sezona kada moramo razmišljati čime ćemo se grejati tokom zime. Prva pomisao obično pada na drvo, ali cene drveta redovno idu na gore i postaje neisplativo. Sledeća i najbolja opcija je ugalj. Mi ćemo Vas sada sprovesti kroz kratku priču o uglju, koji poseduje naša firma. Dobrodošli u priču o našoj firmi i našoj delatnosti!

Svim poznavaocima uglja, a i onima koji to nisu, poznato je da se ugalj deli na više grupa:

 • Ligniti
 • Mrki ugalj
 • Kameni ugalj

Sve tri, gore pomenute, vrste razlikuju se po nekim osnovnim stvarima, ali najbitnija je razlika u toploti. 

Ligniti spadaju u najkvalitetnije vrste uglja, zato što ima najbolju grejnu moć. Naime, ligniti su poreklom od drveta, s toga, oni imaju blago, do tamno braon boju, baš zbog svoje strukture. Kako su oni meki, tako lakše sagorevaju i brže zagreju zadatu prostoriju. Najčešće se koriste za peći na čvrsto gorivo i za centralno grejanje u većim objektima, zbog brzine zagrevanja prostorije. U Srbiji su ligniti dosta zastupljeni i postoje brojni snabdevači ovog uglja.

Mrki ugalj je ugalj koji se najčešće kupuje, zbog svojih idealnih karakteristika. Boja uglja je tamna, odatle dolazi ime, obično je tamno braon ili crn. Naime, mrki ugalj ne ostavlja mnogo pepela i kako je tvrđe strukture, sporije gori i nema potrebe za češćim loženjem. Najidealniji je za veće kotlarnice, ali i za samostalne kotlove. Pri odabiru mrkog uglja, mora se povesti račun o tome koliko kalorija ima, jer postoje sa manje i sa više, od toga zavisi koliko dobro će zagrejati zadatu prostoriju. Pored toga, mrki ugalj nešto sporije zagreva od lignita, ali zato duže država toplotu.  Cene mrkog uglja se nešto više u odnosu na lignit.

Kameni ugalj je najređi  na teritoriji Srbije i on predstavlja sam vrh u kvalitetu, ali i cena govori više od bilo koje reči. Kameni ugalj je najskuplji ugalj na tržištu. Pored toga što je jako redak, kameni ugalj ima i jaku toplotnu vrednost. Najčešće se koristi za velike industrije, jer ne ostavlja dosta pepela, dugo zadržava toplotu i najbrže postiže željenu temperaturu. Retko, ali se ipak koristi u većim domaćinstvima, koji imaju sistem grejanja koji zahteva visoke temperature i to može da izdrži.

U našem preduzeću, koje se godinama razvija, možete pronaći sve navedene vrste uglja po pristupačnim cenama. Za Vas su tu i mnoge pogodnosti, kao što je prevoz ili dogovor o plaćanju na rate. Ukoliko ste se već odlučili na saradnju sa nama, možete nas posetiti na adresi: Hercegovačka 80, Zemun ili nas pozvati na telefon- 063/70- 37-902..

Čekamo Vas,  Vaša Beoiskra

Iznajmljivanje oldtajmera

Imate važnog klijenta ili prijatelja na kog trebate ostaviti dobar utisak, a, priznaćemo, taksi vozila i ne ostavljaju baš neki dobar utisak? Osim što se taksi vozila dugo čekaju, vozila su prilično lošeg stanja i osoblje je, neretko, veoma neljubazno. Da skratite Vaše muke, obratite se nama! Mi smo Servis „Golden Limo“ i specijalizovani smo za izdavanje luksuznih vozila.

Naša firma osnovana je 2003. godine, a nešto kasnije, 2015. godine, unosimo inovacije u firmi i počinjemo da se bavimo iznajmljivanjem limuzina, oldtajmera, motora i novih luksuznih automobila, za sve prilike. 

Prvensvtveno, našu firmu, posćuju naši pevači, koji snimaju spotove. Kako je preskupo kupiti oldtajmera samo za jednu priliku, imate mogućnost doći kod nas i iznajmiti vozilo. Mnogi, poznati, pevači su dolazili u našu firmu i iznajmili vozilo za svoj spot.
Sledeće, što je neretka pojava, jesu dolasci režisera, kako bi za potrebe filma iznajmili neko staro vozilo ili neko novo, luksuzno vozilo.

Ukoliko ste se odlučili i za svečani čin venčanja, to u najvećoj meri biva graciozno, pa tako mlada i mladoženja žele da se voze u nekom luksuznom oldtajmer vozilu ili luksuznom vozilu nove generacije. Kroz godine našeg postojanja brojni mladenci su dolazili kod nas i birali za sebe pogodno vozilo, koje će ih voziti na put gde će se zakleti na večnu ljubav.

Posebno se ova vozila koriste za mature, naročito limuzine. Cela jedna ekipa učenika rado bira da se do restorana ili mesta gde slave svoj svršetak škole, voze upravo limuzinama. Skoro svi mladi, najčešće, se vode logikom da vole da budu viđeni, a kako bi to najluksuznije izgledalo, potrebna je neka luksuzna limuzina.

Već smo pomenuli da je važno da na nekog klijenta ostavite dobar utisak, pa tako, ukoliko on dolazi avionom ili nekim drugim prevozom, najbolji ćete utisak ostaviti ako po njega dođete limuzinom ili nekim luksuznim automobilom.

Proslava rođendana ili punoletstva je jedan od najvažnijih događaja, pogotovu za mlade osobe, kod nas možete upotpuniti Vaš doživljaj iznajmivši neko od naših vozila, po povoljnim cenama.

Naša firma, u ponudi, ima i vozače koji će se potruditi da se osećate kao najveća filmsa zvezda. Uz ceo aranžman, u našim limuzinama ćete imati potpun tretman, počevši od pića, muzike i drugih sitnica, koje će Vas oduševiti.

U našoj ponudi možete pronaći brojne marke oldtajmera, kao što su: Ford Mustang, Mercedes, Rolls Royce, Volkswagen i mnoga druga vozila.

Od novijih vozila, najmodernijih, možete pronaći sledeće marke: Mercedes, Lancia, Corvete i druga vozila.

Ukoliko ste se odlučili na saradnju sa nama, možete nas pozvati na brojeve: 066/ 64-33-333 ili 066/68-33-333.

Radujemo se saradnji sa Vama, Vaš Golden Limo

Video nadzor

Došlo je današnje vreme, priznajemo vrlo nesigurno po imovinu i Vašu bezbednost. Nažalost, sve se više ljudu odmeće u lopove, razbojnike i tako dalje. Verovatno je nemaština ono što nadvlada nad psihom čoveka da ne zna šta je ispravno. Kako biste Vi bili sigurni, kao i Vaša imovina, mi smo tu da pomognemo! Mi smo firma koja se bavi ugradnjom i prodajom svih vrsta video nadzora!

Dolaskom u našu firmu, možete se posavetovati sa nekim našim stručnjakom, potpuno besplatno, i reći mu kakva vrsta nadzora Vam je potrebna. Potom, on će Vam pokazati šta mi imamo u ponudi i koliko je to dobro, bilo da je namenjeno za stambeni prostor ili poslovne prostorije.  Zatim, na Vama je da odlučite koju vrstu kamere želite.

Kako biste napravili pravi izbor, morate znati da tri elementa čine analogni sistem za video nadzor:

 1. Rezolucija kamere
 2. Rezolucija i broj snimljenih frejmova
 3. Kvalitet monitora na kome se prikazuje video zapis

Ono što će Vam naš stručnjak objasniti, a jako je važno, jeste da ne napravite grešku koju većina ljudi pravi. Greška je kod monitora, jer svi smatraju da je efikasnije kupiti veći monitor i da će tako biti uočljivija eventualna šteta u Vašem domu, ali to nije tačno. Kako je monitor veći, slika je lošijeg kvaliteta, jer se razvuče preko celog ekrana. S toga, važno je da monitor ne pređe više od 22“ u dijagonali. Naravno, mi u ponudi imamo i veće i manje monitore, po pristupačnim cenama.

Važno je,da znate i da ne mogu sve kamere svuda. Kamera namenjena za spoljašnju upotrebu može i unutra i van, ali kamera za unutrašnje snimanje ne može. Zato što kamera za unutrašnje snimanje nije otporna na vlagu i vrlo brzo će doći do neželjenog kvara.

Ono što nemate potrebu da pitate, jeste za kvalitet video nadzora! U našoj prodavnici se prodaju visokokvalitetni nadzori, tako da nećete imati brigu o tome.

Pored video nadzora, mi u našoj ponudi imamo i interfone, sa kamerom ili bez nje, sigurnosne brave, kao u hotelima i mnoge druge sigurnosne kamere.

Kada ste napravili pravi izbor, što se tiče kupovine, mi smo tu i da Vam pomognemo pri ugradnji.

Na teren, odnosno u Vaš željeni objekat, doći će naš stručnjak i tim tehničara. Proces uvek ide istim redosledom i izgleda ovako:

 • Naš stručnjak će odrediti gde kamera treba da bude postavljena i odrediće najbolji ugao
 • Tehničari će napraviti kanale za kablove
 • Ugradnja kablova
 • Postavljanje elementa
 • Postavljanje monitora
 • Puštanje u rad
 • Testiranje
 • Ostala podešavanja

Ako ste se odlučili na saradnju sa nama, možete nas posetiti na lokaciji: Vojvode Bogdana, broj 34, Zvezdara. Za savete ili prijave kvara, možete pozvati na brojeve telefona:  011/40-00-460,  011/24-18-181 i 011/38-06-074

Tu smo za Vašu sigurnost, Vaš Sceam CCTV corporation

Servis klima

Da li Vam je poznata letnja žega? Ah, te vrućine, a klima Vam nije remontovana i spremna za leto. Ventilator ne može dovoljno da rashladi prostoriju i spremi je za lagodan boravak kao što to klima uradi. Ne brinite! Tu smo mi!

Mi smo servis klima „Maxx“ namenjen  remontu i prodaji klima uređaja.

U nedoumici ste gde da kupite klima uređaj, lako je, odlučite se za ono što je najpouzdanije- mi! Mi imamo skoro sve vrste klima uređaja u ponudi, po veoma pristupačnim cenama. Godinama poslovanja uspeli smo da se prilagodimo budžetima svih građana. U ponudi imamo manje, srednje i velike klime, različitih modela i marki, u zavisnoti od prostora koji želite da pokrijete klimom. Naš zaposleni stručnjak će Vam pomoći pri odabiru klime, izračunavši površinu prostorije. Od marki klima, kod nas možete pronaći: Lg, Samsung, Fujichu, Toshiba, Panasonic i mnoge druge.

Takođe, naš servis se bavi popravkom klima uređaja. Mi smo tu da dijagnostikujemo i rešimo sve kvarove i potrudićemo se da poravka iznese što manju svotu novca, kako ne biste bili oštećeni. U popravke spadaju:

 1. Zamena creva
 2. Zamena ventila
 3. Popravka elektronike
 4. Zamena ili popravka trafoa
 5. Izolacija
 6. Zamena ili popravka kompresora
 7. I mnogi drugi sitniji i krupniji kvarovi

Jednom godišnje, bar, bilo bi dobro da se odradi remont klime, koji obuhvata punjenje freonom i dezinfekciju. Naša firma se bazira, posebno, na dezinfekciju, jer je jako bitno da sebe i svoju porodicu zaštitite od mogućih bakterija i virusa koje klima upija. Mi radimo i unutrašnju i spoljašnju dezinfekciju. Pored toga, klime punimo sa više različitih freona. Smatramo da je proleće idealno vreme za ove postpuke, kako bi Vaša klima bila spremna do leta.

Pored ovoga, mi radimo i seldibe klime, iz objekta u objekat ili sa jednog mesta na drugo.

Ako ste kupili novu ili polovnu klimu, a ne znate kako i gde je postaviti, tu smo i za taj posao. Naši stručnjaci će detaljno ispitati prostoriju i odrediti gde je idealno mesto da se klima postavi, da ne bi smetala pri svakodnevnim poslovima ili stvarala neprijatan osećaj, kada se nalazi iznad Vaše stolice. Potom, odredićemo i idealno mesto za spoljašnji deo klime, kako ne bi smetao i kako bi vizuelno lepo izgledao. Kad završimo proveru i odredimo gde ćemo staviti Vašu klimu, mi ćemo je pažljivo postaviti, vodeći računa da ne oštetimo zidnu povrišnu i da klima što bolje bude postavljena. Mi Vam garantujem da ćete biti zadovoljni.

Ukoliko ste se odlučili na saradnju sa nama, možete nas pozvati telefonom, na broj 062/83-00-522, ili nas posetiti na adresi: 2. septembra, broj 34, Beograd.

Radujemo se saradnji sa Vama! Vaš Maxx servis

Damast posteljine

Ono bez čega Vaš dom ne možete zamisliti je krevet, ali isto tako, krevet ne možete zamisliti bez odgovarajuće posteljine.

Sve češće niste sigurni kako odabrati posteljinu koja je idealna i za pranje, pritom da bude udobna i kvalitetna. Za sve Vaše nedoumice- mi smo tu!

Kod nas možete pronaći različite vrste posteljina, počevši od različitosti materijala, pa sve do dezena i veličine. U ponudi imamo: pamučne postoljine, satenske posteljine, posteljine od svile i još mnogo vrsta. Ono čime se ponosimo, naše posteljine su od prirodnog materijala i većina njih je antialergijska. Odlikujemo i posteljinama, specijalno izrađenim, koje ne upijaju i ne zadržavaju vlagu, što je idealno, jer se na taj način ne skupljaju grinje i prašina unutar nje. Većina ljudi se odlučuje za sintetičke posteljine. One su napravljene od veštačkog materijala i stvaraju nelagodnosti prilikom spavanja ili popdnevnog odmora. Izazivaju različite iritacije i izazivaju znojenje u velikim merama. S toga, jako je bitno, da posteljina bude od prirodnog materijala, kao što smo gore naveli. Najbolje u našoj ponudi su satenske posteljine, njihova cena je nešto skuplja od ostalih vrsta posteljina, ali su i znatno izdržljivije.  U našoj širokoj ponudi možete pronaći posteljine svih dezena, kako posteljina za decu, tako i onih jednostavnih- jednobojnih.  Ukoliko ste zamislili nešto što u našoj ponudi nemamo- mi ćemo, za Vas, izraditi baš onakvu posteljinu kakvu ste poželeli i zamislili.  Pored dezena i materijala, odlikujemo velikim brojem različitih dimenzija, ali, ukoliko nemamo neku od dimenzija koja Vam je potrebna, napravićemo posteljinu po meri.  U našoj ponudi možete naći i posteljine i jastučnice za bebe. Bebe su osetljive i neophodno je da imaju kvalitetnu podlogu za spavanje, kako bi se sprečilo iritiranje kože ili neke druge pojave koje se mogu izazvati nekvalitetnim posteljinama. U našoj ponudi, osim posteljina, možete pronaći: zavese, bade- mantile, peškire i stoljnjake. Jednom rečju- sve što Vam je potrebno od tekstila za vaš dom ili poklon prilikom nečijeg useljenja. Odlučili ste se da poklonite nešto od naših proizvoda- mi imamo i ukrasne kutije! Naći ćete sve što Vam je potrebno na jednom mestu.

Naš tim se sastoji i od dizajnera, sa kojima se, u bilo koje doba dana, možete posavetovati ako ste neodlučni šta želite. Na našoj zvaničnoj stranici možete pronaći link na koji ćete poslati sliku Vaše sobe ili kreveta i naš dizajner će Vam reći šta bi najbolje pristalo. Svi saveti sa dizajnerom su besplatni.

Širom Srbije snabdevamo radnje našim proizvodima, a ako se desilo da, baš u Vašem gradu, nema prodavnice sa našom robom, možete poručiti i preko interneta ili na broj telefona: 063/17-17-071.

U Beogradu nas možete posetiti na adresama:

 1. Svetogorska 5
 2. Tržni centar- Piramida, Novi Beograd

Vidimo se, Vaš D-art Collection tim.

Dezinsekcija, Eko-Protekt

Dezinsekcija je skup mera kojima se obuhvata suzbijanje ili potpuno uništavanje insekata: mrava, komaraca, muva i drugih.

Insekte je važno uništiti iz ekonomskih i zdravstvenih razloga. Poznati su kao štetočine, jer svojim prisustvom mogu da zaprljaju hranu, ta hrana više nije za upotrebu i odmah dolazi do materijalnog troška. Isto tako, štetni su i po zdravlje, primer su komarci, koji mogu preneti malariju ili krpelji koji mogu preneti lajmsku bolest. Gotovo svi insekti mogu narušiti zdravlje čoveka ili životinja. S toga je bitno, ukoliko se primete, na vreme odreagovati i pozvati službu za dezinsekciju.

Pre no što se pozove služba, neophodno je odrediti broj insekata i o kakvoj sredini se radi. Bilo da je reč o otvorenoj ili zatvorenoj sredini, dezinsekcija se odrađuje svuda.

Postoje mere dezinsekcije, koje nisu baš pouzdane, ali ih možete sami odrediti, to su, uglavnom, primitivne metode, a tiču se postavljanja raznih zamki za insekte ili korišćenje sprejeva, koji, ni malo, nisu dobri za život ljudi i mogu izazvati ozbiljne posledice, ukoliko se udišu.  Zamkama se ne može postići zadovoljavajući efekat, već se samo privremeno suzbija broj insekata. Insekti se velikom brzinom razmnožavaju, tako da je, gotovo nemoguće, u velikoj meri suzbiti njihov broj.

S toga, najbolja varijanta je pozvati službu za dezinsekciju. Tu smo mi! Mi smo nova firma, sa osnovnim delatnostima za deratizaciju, dezinfekciju i dezinsekciju. Naše radno vreme je od 00 do 24 sata, tako da nas možete pozvati u bilo koje vreme, tu smo za Vas! Trudimo se, iz dana u dan, da opravdamo Vaše poverenje, i, takođe, trudimo se da se što bolje usavršimo u ovoj oblasti, jer imamo isti cilj , a cilj nam je da budete bezbrižni, bez brige o insektima i lošim stvarima koje njihovo prisutvo može nanenti.

Koristimo najbolja sredstva, koje je propisao HACCAP standard. Naime, reč je o sredstvima, ekološki, bezbednim po ljude, životinje i životnu sredinu čoveka. Reč je o otrovima, koji utiču samo na insekte, a, pritom, nisu toksični po organizam i respiratorni sistem čoveka ili životinja.

Kontrola, od strane naših stručnjaka, vrši se pre celog postupka i posle postupka. Pre postupka se utvrđuje količina insekata i sredstvo koje će se, prilikom postupka, koristiti. Posle odrađenog postupka, vrši se detaljan pregled uspešnosti dezinsekcije i određuje se da li je potrebno ponoviti i, korisniku naših usluga, saopštavaju se mere prevencije protiv insekata. Naša preporuka je, da na svoju ruku, ne uzimate nikakve vrste insekticida, bez saveta sa nekim stručnjakom.

 • Ukoliko ste odlučili da nam ukažete svoje poverenje, dostupni smo Vam na brojevima: 060/38-88-073, 060/38-88-072  ili putem društvenih mreža.

Čujemo se, Vaš Eko- protekt!

Deratizacija, Eko-Protekt

Deratizacija je skup mera i postupaka kojima se suzbija broj glodara i štetočina, ili se oni u potpunosti uništavaju.

Štetočine kao što su: puhovi, pacovi, kućni miševi su opasna pretnja po zdravlje čoveka, ali mogu načiniti i velike štete na usevima ili ambarima.

Glodari su poznati po tome što prenose razne bolesti, od kojih su najopasnije: trihineloza, bruceloza, tuberkuloza, lepra, tifus, besnilo, itd. Mogu biti i prenosici i drugih zaraznih bolesti, a veliku ulogu imaju i u širenju bolesti.

Prosečan poljski miš je u stanju da, godišnje, pojede od 15 do 25 kilograma žita, što predstavlja ozbiljan problem poljoprivrednicima.

Sve glodare je neophodno što pre suzbiti i uništiti, jer se neverovatnom brzinom razmnožavaju, a što je veći broj glodara, teže se pristupa deratizaciji.

Pre nego sto dođe do širenje legla, moguće je preduzeti i neophodne mere prevencije, one obuhvataju tri najznačajnija postupka:

-Skladišta od čvrstog materijala, drvena skladišta su pogodna za širenje glodara, dok drugi tvrdi materijali mogu suzbiti njihovo razmnožavanje u znatnoj meri.

-Osiguravanje odvoda metalnim rešetkama,  time sprečavate prolaz glodara kroz kanalizacione cevi.

– Pravilno održavanje vodovoda je od primarne važnosti, jer je neophodno da glodar ima vode da bi preživeo.

Mi smo firma zadužena za deratizaciju. Naše ekipe su svakodnevno na terenu i konstantno  se usavršavamo u ovoj delatnosti. Mi smo nova firma i trudimo se da svi naši klijenti, koji zatraže pomoć, radi suzbijanja glodara, dobiju najbolju uslugu.

Stare metode, koje su se koristile za ovu oblast, mi smo zamenili novim ekološkim metodama. Nama je na prvom mesto zdravlje ljudi, Vaše porodice, dece i kućnih ljubimaca, s toga koristimo, isključivo, ekološki, prihvatljiva sredtva. Svi naši preparati su po HACCAP standardu.

Pre celog postupka, neophodno je obaviti razgovor sa klijentom, da bi se utvrdio relativan broj glodara i mogućnost da se otkrije gde su legla. Zatim procena teritorije, da se odrede koja sredstva se koriste.

Vršimo deratizaciju i na zatvorenim i na otvorenim prostorima. 

Posle celog postupka, vrši se ponovni razgovor sa klijentom, jer je moguće, ali retko, da se postupak mora ponoviti, to se najčešće dešava na otvorenim površinama.  Vrši se i provera terena i procena uspešnosti, od strane naših stručnjaka.

Nudimo Vam i sve pogodnosti, kako za pravna, tako i za fizička lica. Dostupni smo svakog dana, od 00 do 24 sata. Dostupni smo i na svim društvenim mrežama. Ukoliko niste korisnik nekih od društvenih mreža, možete nas kontaktirati i na broj telefona: 060/38-88-073, 060/38-88-072 

Spremni smo na svaku vrstu usluga: dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija. Pozovite nas i uverite se u uspešnost naših usluga.

Vaš Eko-protekt  

Tepih servis- Boban

O, ne! Glava Vas opet boli zbog prljavih tepiha?! Prašine ima svuda i stalno kijate?  Možda nas niste našli do sada, ali mi smo tu!

Naša firma već dugo godina brine o Vašim tepisima, nameštaju, zavesama i trakastim zavesama.

Dugo godina mi smo tu da rešimo sve Vaše probleme, olakšamo život. Svi mi znamo koliko je teško očistiti nameštaj i oprati tepih. Nije sve ni u pranju, potrebno je dobro ga isušiti, ocediti, a često, u gradu, nema prostora za to. Pogotovu, ukoliko živite u stambenoj zgradi. Komšije se bune radi Vašeg istresanja tepiha, zatim nemate ga gde ocediti, a da ne pričamo o prašini, sa ulice, ide pravo na Vaš, sveže opran, tepih i lepi se. Morate priznati, to je efekat gori od onog pre, mukotrpnog, pranja.

Obratite se nama. Pozovite nas i mi ćemo doći po Vaš tepih ili ga sami donesite. Ono što Vam mi možemo obećati je efekat kao iz salona, tepih će biti potpuno čist, sve resice vraćene na prvobitno mesto, izgledaće najpribližnije izgledu kao kada ste ga tek kupili i uneli u Vaš dom.

Reč je o dubinskom pranju u najmodernijim mašinama i najboljim sredstvima za uklanjanje grinja i svih prljavština.

Tepih prolazi niz procesa. Pre svega, tepih odlazi u mašinu, u kojoj se istresa i najsitnija čestica prašine. Zatim, se nakvasi. Jedan od postupaka, da bi tepih bio blistavo opran, jeste, upravo, kvašenje. Sredstvo za pranje će najbolje delovati ukoliko se tepih nakvasi u najboljoj meri. Potom, pristupa se nanošenju sredstava za pranje. Po nanošenju sredstava za pranje, pristupa se četkanju, sve do mere kad tepih postaje sjajan i blistav, da se na njemu ne primećuje ni najmanja fleka. Zatim se vrši dezinfekcija tepiha, sredstvima namenjenim za dezinfekciju, u cilju suzbijanja svih vrsta grinja i bakterija. Potom, tepih se ispira do mere kada iz njega poteče voda čista kao suza. I na samom kraju, sušenje. Kada izvršimo proveru čistoće i da je tepih blistav, kao šlag na tortu, česljamo tepih, svaku njegovu resu vraćamo na mesto, da bude baš onakav kakav je izašao iz salona.

Takođe, mi dolazimo na Vašu adresu radi dubinskog pranja Vašeg nameštaja. Čistimo ga na licu mesta ili odnosimo kod nas u servis, sve zavisi od količine nameštaja ili od toga šta Vi želite. Uz tepihe i nameštaj, možete nam doneti i Vaše zavese. Sve na jednom mestu, zašto bi ste se mučili, kad kod nas možete naći veliki broj usluga po povoljnim cenama.

Mi smo tu za Vas, već godinama, ukoliko ste se odlučili na saradnju, možete nas kontaktirati na broj: 063/49-15-91,
064/20-29-800, ili nas posetite na adresi: Ustanička 204a, Beograd.

Vaš tepih servis- Boban