Avio karte Beograd Moskva

avio-karte-beograd-moskvaMoskva je glavni i najveći grad Rusije. Ima mnoge znamenitosti, a neke od njih su Kremlj, Crveni trg, Crkva Vasilija Blaženog, kao i mnogi muzeji i galerije. Moskovski metro je poznat po svojoj specifičnosti i autentičnosti. Osim što efikasno služi kao podzemna železnica ona je i remek delo ljudske kreativnosti u graditeljstvu. AirSerbia i Aeroflot su kompanije koje obezbeđuju svakodnevno direktne letove na relaciji Beograd – Moskva. Osim direktnih letova na ovoj relaciji, postoje i letovi sa presedanjem u nekim od većih evropskih gradova. Presedanja su u Beču, Minhenu, Cirkihu, Istambulu, Rimu ili Parizu..
Avio kompanija AirSerbia nudi najjeftinije cene povratnih karata na relaciji Beograd – Moskva. Cena avio karte direktnog leta sa ovom kompanijom je oko 270€, a u cenu su uračunate sve takse. Usluga izdavanja karte se posebno naplaćuje. Takođe, postoje i povoljnije cene karata koje podrazumevaju letove sa presedanjem. Prednost letova sa presedanjem jeste jeftinija cena karte i ušteda značajne svote novca, ali će samo putovanje trajati mnogo duže zbog čekanja i presedanja na nekom od evropskih aerodroma.
Avio kompanija AirSerbia organizuje svakoga dana jedan direktan polazak na relaciji Beograd – Moskva, dok kompanija Aeroflot nudi čak dva direktna polaska dnevno. Trajanje direktnog leta Beograd – Moskva je 2 sata i 40 minuta, dok se trajanje letova sa presedanjem ne može tačno definisati. U zavisnosti da li je let direktan ili sa presedanjem, sletanje je na aerodromu Šeremetjevo za direktne letove, i Moskva Domodedovo ili Moskva Vnukovo za letove sa presedanjem.
Razdaljina između ove dve prestonice, Beograda i Moskve, iznosi 2190km ukoliko bi ste putovali autom, i za to putovanje bilo bi vam potrebno više od jednog dana da stignete na odredište. Vazdušnom linijom ta udaljenost iznosi 1715km, što je znatno kraći put i u putu provodite samo par sati. Avio kompanije AirSerbia i Aeroflot, su sigurne kompanije sa dugogodišnjim iskustvom, koje nude kvalitetnu uslugu svojim gostima. Ljubazno osoblje i maksimalna udobnost je ono čime se ove dve kompanije mogu pohvaliti. Suština odnosa prema klijentima zasniva se na postovanju kodeksa poslovne etike, gde se naglašava značaj poslovanja sa integritetom i preuzimanjem odgovornosti za pravilno postupanje u svakoj situaciji. Stručno obučeno osoble ovih kompanija pomoćiće Vam da se udobno smestite, i da Vaš let protekne što prijatnije.
Aerodrom Šeremetjevo je međunarodni aerodrom u Moskovskoj oblasti, i udaljen je 29 km od centra Moskve. Kao baza komanije Aeroflot on je ujedno i najveći aerodrom u Moskvi. Otvoren je 1959 godine, a prvi međunarodni let sa ovog aerodroma dogodio se 1. juna 1960 godine.
Aerodrom Domodedovo je jedan od tri glavna aerodroma u Moskvi i nalazi se na 42km od samog centra grada. Ovo je jedinstven aerodrom koji za razliku od druga dva velika aerodroma ima mogućnost istovremenog sletanja i poletanja aviona, jer poseduje nezavisne uzletno – sletne staze koje su jedna od ruge udaljene 2 km.
Aerodrom Vnukovo nalazi se najblize centru Moskve, na samo 27km i na nadmorskoj visini od 204m. U vreme drugog svetskog rata korišćen je u vojne svrhe, a nakon rata otvara se za civilnu upotrebu.

Ukoliko želite da kupite jeftine avio karte Beograd Moskva, naš predlog je da koristite jedan od mnogobrojnih servisa za online kupovinu avio karata u Srbiji.